Kære kontaktpersoner til de tilmeldte bådhold

 

Tak for jeres tilmeldinger. Vi har 10 tilmeldte inriggere og 5 coastalbåde til helmaraton samt en enkelt tilmelding til dobbelt halvmaraton.

 

Her følger nogle vigtige informationer:

 

Regattamiddag:

 

Der er regattamiddag kl. 19. 00 i Tursejlernes Hus i Nivå Havn. Det bliver en Corona-tilpasset regattamiddag, hvor I bliver placeret i bådhold - musik og dans må vi desværre vente med til næste år. Til gengæld bliver der medaljeoverrækkelse. På grund af Corona-reglerne er antallet af pladser begrænset, så tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Menuen er kalvegryde med kartoffelmos, grøn salat og hjemmebagt surdejsbrød samt lidt vin, en øl eller vand og kaffe/the. Kuvertprisen er 150 kr. Flaskevin og andre drikkevarer kan købes til billige priser.

Tilmelding foretages pr mail til mig kabel@pc.dk – navn og klub på deltagerne skal anføres. Udover roere er eventuelle supportere også velkomne. Tilmelding til regattamiddagen senest onsdag aften af hensyn til Madkollektivet i Hillerød, der leverer maden.

 

Program:

 

Klubben er åben fra kl. 6:00 lørdag morgen

Der er registrering og tildeling af starttider fra kl. 6:30

Der er styrmandsbriefing kl. 7:30 i klubhuset, hvor vi opfordrer en fra hvert bådhold til at deltage

Start fra Nivå kl. 8:00 – 13:00

Sidste afgang fra Skovshoved kl. 15:00

Afslutning af løbet kl. 18:00

Regattamiddag og medaleoverrækkelse kl. 19:00 i Tursejlernes Hus

 

Ankomst:

 

Ved ankomst til Nivå Havn uden bådtrailer, kan man parkere på den første P-plads (hvis der er plads) og ellers på en af P-pladserne længere ude på havnen.

Ved ankomst til Nivå Havn med bådtrailer kører man ad vejen bagom roklubben og drejer til venstre første gang efter roklubben og holder til venstre på pladsen, hvor der vil være reserveret et afspærret område til bådtrailere. Der er mulighed for søsætning ved det lille slæbested i hjørnet til venstre for kemikalieskuret. Både kan oplægges på græsplænen hen mod roklubben, hvor der også er mulighed for at slå telte op. Der vil være mulighed for at lægge både på plænen allerede fra torsdag aften.

 

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen.

 

Med venlig hilsen

Nivå Roklub

Anders Kabel, formand

Groskenstræde 9, 3000 Helsingør

40157464 – kabel@pc.dk